Lösningar till Universitet & Högskolor

För Universitet och Högskolor har vi ett brett utbud av lösningar för effektiv individanpassad undervisning.

Förutom våra multimediastudios/språklabb har vi även mjukvaror för språkträning anpassade för PC, Mac, iPad, iPhone och Android. Med de e-Learning lösningar vi kan erbjuda från Rosetta Stone har vi även ett komplett utbud av språkkurser på upp till 30 olika språk, alltifrån nybörjarnivå till mer avancerad affärsspråkundervisning.

Sanako Study1200

Ett modernt och komplett mjukvarustyrt språklabb designat för ett aktivt lärande. Stimulera studenterna att lära sig språk genom att vara aktiva! Med de fördefinierade arbetsflödena i Study 1200 kan ni öka den tid studenterna tillbringar med aktivt lärande och för att förbättra deras övergripande prestation, motivation och resultat.

Sanako Lab100

Lab100 är ett komplett hårdvarustyrt språklabb designat för att vara en enkel och användarvänlig, men framförallt effektiv digital språkundervisningslösning. Labbet kan installeras i små utrymmen – utan speciella möbler eller en dedikerad datorsal. Endast en lärardator krävs, eleverna är utrustade med digitala inspelningsenheter som är lätt att använda, och som tillåter dem att ha en aktiv roll för att främja lärande – antingen ensam, i grupp eller parvis.

Sanako Pronounce

En enkel mjukvarulösning för att förbättra muntliga färdigheter som uttal i ett främmande språk. Med Sanako Pronunce är det enkelt att förvandla textmaterial till talat ljud, för att öva uttal och tal praktiken.

Sanako SoloApp

Ta språklabbet till surfplattan med Sanako Solo för Android och iPad. Språkinlärning när som helst och var som helst. Låter eleverna startar en övning i klassen och fortsätta hemma, och lämna in sitt arbete någonstans däremellan. Eleverna kan ansluta till och arbeta med samma kursmaterial oavsett var de är.

Sanako Sign Lab

Lär ut teckenspråk effektivt med våra lättanvända verktyg. Med Sanako Sign Lab är det enkelt att spela upp en källvideo med teckenspråk samtidigt som eleverna spelar in sitt eget tecknande och/eller tal – allt som behövs är en dator med en kamera.