Lösningar till Skolor & Gymnasier

Genom aktivt lärande skapar vi motivation och engagemang att lära sig ett nytt språk från grunden.

Våra lösningar för skolor och gymnasier innefattar kompletta mjukvarustyrda multimediastudios med integrerade språklabb och classroom-management moduler. Att arbeta i ett språklabb innebär individualisering av undervisningen, att njuta av samspelet mellan lärare och studenter och hålla jämna steg med elevernas framsteg. Med modellimitation och olika diskussions aktiviteter blir det lätt att förbättra även de svåraste läroelement, såsom uttal och intonation/accent.

 

Sanako Study1200

Ett modernt och komplett mjukvarustyrt språklabb designat för ett aktivt lärande. Stimulera studenterna att lära sig språk genom att vara aktiva! Med de fördefinierade arbetsflödena i Study 1200 kan ni öka den tid studenterna tillbringar med aktivt lärande och för att förbättra deras övergripande prestation, motivation och resultat.

Sanako Lab100

Lab100 är ett komplett hårdvarustyrt språklabb designat för att vara en enkel och användarvänlig, men framförallt effektiv digital språkundervisningslösning. Labbet kan installeras i små utrymmen – utan speciella möbler eller en dedikerad datorsal. Endast en lärardator krävs, eleverna är utrustade med digitala inspelningsenheter som är lätt att använda, och som tillåter dem att ha en aktiv roll för att främja lärande – antingen ensam, i grupp eller parvis.

Sanako Pronounce

En enkel mjukvarulösning för att förbättra muntliga färdigheter som uttal i ett främmande språk. Med Sanako Pronunce är det enkelt att förvandla textmaterial till talat ljud, för att öva uttal och tal praktiken.

Sanako SoloApp

Ta språklabbet till surfplattan med Sanako Solo för Android och iPad. Språkinlärning när som helst och var som helst. Låter eleverna startar en övning i klassen och fortsätta hemma, och lämna in sitt arbete någonstans däremellan. Eleverna kan ansluta till och arbeta med samma kursmaterial oavsett var de är.

Sanako Sign Lab

Lär ut teckenspråk effektivt med våra lättanvända verktyg. Med Sanako Sign Lab är det enkelt att spela upp en källvideo med teckenspråk samtidigt som eleverna spelar in sitt eget tecknande och/eller tal – allt som behövs är en dator med en kamera.